• Kubis putih: menanam anak benih dari biji

  Kubis adalah sayuran popular yang ditanam di kebun. Salad dibuat dari kubis, acar, asin, fermentasi, dimakan mentah dan hidangan lazat disediakan. Oleh itu, setiap suri rumah bermimpi menanam kubis masak awal, tengah dan akhir di kebun selama musim..

 • Beri biru: foto dan nama, faedah kesihatan

  Tidak banyak buah beri biru di alam semula jadi. Walau bagaimanapun, semuanya unik dan memberikan manfaat yang tidak ternilai untuk kesihatan manusia. Apakah nama mereka?

 • Laman web mengenai taman, kediaman musim panas dan tanaman rumah.

  Menanam dan menanam sayur-sayuran dan buah-buahan, menjaga kebun, membina dan memperbaiki rumah musim panas - semuanya dengan tangan anda sendiri.

 • Menanam nanas di rumah

  Nanas tergolong dalam keluarga Bromeliad dan satu-satunya buah yang boleh dimakan. Berasal dari Paraguay, Colombia, Brazil. Termasuk 8 spesies yang tumbuh di alam semula jadi dan ditanam di rumah hijau sebagai tanaman hiasan.

 • Taman bunga mawar ditanam dan dijaga di taman terbuka Foto bunga mawar Kanada dan Inggeris

  Mawar taman mempunyai satu kelebihan bersama: daya tahan yang luar biasa dan kemudahan penyelenggaraan. Dan semua kerana nenek moyang kumpulan mawar ini adalah pinggul mawar liar, yang ditanam dan menjalani pemilihan panjang, kerana varietas unik dalam keindahan dan daya tahan mereka diperoleh..

 • 8 tomato ceri terbaik untuk tumbuh di rumah hijau

  Beberapa tahun yang lalu, tomato ceri tidak cukup meluas - ia ditanam di kebun sayur ketika ada ruang kosong. Kini penduduk musim panas telah menghargai semua kelebihan sayur ini: kemudahan penjagaan, rasa manis dan kematangan awal.

 • Kornevin untuk anak benih

  Pengarang: Rostislav MalyavkoHello lagi semua! Rostislav Malyavko mengalu-alukan kedatangan anda!Saya rasa pembaca blog saya yang biasa telah memperhatikan bahawa saya sangat sering menasihati menggunakan akar umbi semasa menanam atau hanya menanam tanaman.

 • Anthurium: bagaimana menghidupkan semula bunga di rumah

  Dengan berhati-hati merawat bunga kediaman mereka, beberapa kekasih kadang-kadang harus menghadapi keperluan untuk mengembalikan tanaman ke kehidupan yang berada di ambang kematian kerana pelbagai sebab.

 • Kedudukan TOP 5 jenama hijau rumah hijau polikarbonat 2020

  Cara memilih rumah hijau untuk kediaman musim panas. Pertanian mula berkembang secara aktif di Rusia. Baru-baru ini, sayur-sayuran di Rusia sangat mahal, jadi kita sendiri harus menanam tanaman di rumah hijau di laman web kita.

 • Anthurium, bintik-bintik coklat di daun - apa yang harus dilakukan, peraturan penjagaan

  Anthurium adalah epifit tropika, di mana keadaan yang sesuai adalah hutan hujan tropika. Oleh itu, dalam keadaan dalaman tanaman ini berubah-ubah, sangat menuntut di tanah, sistem penyiraman, suhu dan udara, tetapi ini tidak menghentikan pencinta eksotik.

 • Beli bunga raya melalui surat

  Di tapak semaian kami, anda boleh membeli tanaman rumah yang indah seperti bunga raya. Ia boleh dibeli untuk menghias bilik, atau anda boleh membelinya sebagai hadiah..
  Bunga kembang sepatu tidak "hidup" lama, tetapi bukannya bunga layu, bunga lain segera muncul.

 • Ciri-ciri cinta penanaman tomato f1

  Tomat cinta f1 tergolong dalam jenis yang paling terkenal. Tomato mempunyai parameter: rasa yang sangat baik, hasil tinggi, masak hingga 90 hari. Malah pemula dalam berkebun dapat menanam pelbagai jenis.

 • Pansies - bunga dari dongeng

  Dan kawanan pansies
  Velvety menjaga siluet
  Ini adalah rama-rama yang terbang jauh,
  Mereka meninggalkan potret mereka.
  Anna Akhmatova
  Foto di taman pengarang

  Pansies menyentuh (indah) tidak akan meninggalkan siapa pun acuh tak acuh.

 • Penjagaan dan penanaman bunga kopi Arabica di rumah

  Pelbagai jenis tanaman dalaman hiasan membolehkan para penikmat mempunyai keajaiban eksotik di rumah, seperti pahlawan artikel kami. Bertentangan dengan prasangka, menanamnya tidak sukar, bahkan pemula dapat melakukannya.

 • Kacang kegemaran sejak kecil: memberi manfaat dan keburukan bagi tubuh manusia

  Kita terbiasa melihat kacang kecil yang comel dalam kulit merah di rak, walaupun ramai yang tidak tahu apakah ini sebenarnya kacang atau tidak.

 • Artichoke

  Ekstrak artichoke adalah makanan tambahan yang semakin popular di komuniti nootropik. Semua terima kasih kepada kemampuan mereka untuk meningkatkan kesejahteraan emosi dan mengembangkan kemampuan kognitif.