• Tanda-tanda mengenai bilangan mawar dalam sejambak

  Sejak kecil, kita hanya mengenal beberapa konsep yang berkaitan dengan jumlah bunga: sepasang nombor harus diberikan pada upacara pengebumian, dan tiga mawar bermaksud cinta dan pengabdian.

 • Primrose dalaman - cara menjaga di rumah

  Primrose dalaman dihargai di kalangan penanam bunga kerana saiznya yang padat dan penampilan hiasan. Tanaman ini cukup mudah tumbuh, kerana langkah perawatannya mudah dan tidak memerlukan kemahiran khas.

 • Hazel (biasa) - 80 gambar. Kaedah pembiakan dan penanaman pokok renek di pondok musim panas mereka

  Tentunya tidak ada seorang pun di bumi yang belum merasakan kacang hazel. Ia digunakan dalam banyak cara dalam memasak: hidangan utama, salad, makanan ringan.

 • Rosa Bonika: foto, keterangan, syarat penahanan

  Rose Bonika: penerangan, ciri penanaman, penjagaan dan ulasanRose telah lama dianggap sebagai ratu bunga, dan beribu-ribu orang di seluruh dunia tidak dapat tidak mengagumi tanaman yang menarik ini.

 • Ampel dan cascade petunia

  Varieti dan kacukan dengan batang fleksibel dan panjang, 80-100 cm, bunga berdiameter 4-9 cm. Digunakan sebagai bentuk ampel untuk pasu atau tanaman penutup tanah untuk tanah terbuka.

 • Surfinia: bagaimana membesarkan ratu petunia

  Surfinia dipanggil permaisuri petonia kerana suatu alasan. Siapa pun sekurang-kurangnya sekali, walaupun hanya dalam foto, telah melihat deretan bunga terang yang kuat, pasti ingin memiliki keajaiban ini di rumah.

 • Cara menanam bunga kochia di pondok musim panas

  Bunga Kokhia tidak memerlukan perawatan yang kompleks dan menyenangkan dengan penampilannya yang halus selama satu musim musim panas.Kerana warna "warna-warni" mereka, semak memberi suasana yang baik untuk semua penduduk musim panas dan isi rumah.

 • Eucharis atau teratai Amazon: penjagaan dalaman

  Eucharis adalah tumbuhan bulat yang tergolong dalam keluarga Amaryllis. Kawasan pengedaran - wilayah tengah dan selatan Amerika.Penampilan EucharisMentol ini mempunyai ukuran dari 2 hingga 5 cm.

 • Apa yang ditanam di kubur?

  12 550 R 12 180 R8 200 R 7 960 R18 650 R 18 100 R27 380 R 26 020 RCatatan popularSaluran videoTempat-tempat di mana orang yang dikasihi telah mendapat kedamaian mempunyai kepentingan rohani dan suci yang sangat penting.

 • Dengan bunga-bunga ini, katil bunga anda akan mekar sepanjang musim panas

  Ramai penduduk musim panas moden, berusaha untuk menghiasi plot mereka dengan cara yang asli, memilih bunga yang tumbuh rendah dan tahunan untuk katil bunga yang mekar sepanjang musim panas atau sebahagian besarnya.

 • Lagenda Ledum

  Apabila rosemary liar mekar di antara bukit,
  Birch akan menangis dengan air mata yang telus.
  Dan saya, seorang pengembara berjalan kaki yang kesepian,
  Saya akan basah di bawah ribut petir musim bunga yang kuat.

 • Ciri-ciri menanam tanaman dalaman di dalam pasu di rumah

  Pencinta tanaman akan dapat mempelajari dari artikel ini banyak pengetahuan berguna mengenai pemindahan haiwan kesayangan mereka. Cara menanam bunga dalaman dalam pasu dengan betul, cara memilih pinggan, tanah, menjaga selepas pemindahan - kami akan menganalisisnya dan lebih jauh lagi.

 • Alpukat - Pir Buaya

  Alpukat adalah buah eksotik berkhasiat yang berasal dari Amerika Selatan dan Afrika. Pokok ini termasuk dalam keluarga Laurel, berwarna hijau pekat, seolah-olah daun dan buah-buahan yang dipernis yang berbeza warnanya - dari hijau hingga ungu.

 • Asid succinic - aplikasi untuk tanaman

  Bahan ini pertama kali diperoleh pada abad ke-17 sebagai hasil penyulingan ambar. Hari ini ia mempunyai pelbagai kegunaan dalam industri kimia dan makanan, farmasi.

 • Penyiraman tanaman domestik "pintar": prinsip dan jenis sistem

  Air adalah keadaan hidup utama bagi mana-mana tumbuhan. Bunga hiasan rumah, dan anak benih, dan reka bentuk moden taman menegak di rumah - semuanya memerlukan penyiraman berkualiti tinggi dan biasa.

 • Penyiraman tanaman domestik "pintar": prinsip dan jenis sistem

  Air adalah keadaan hidup utama bagi mana-mana tumbuhan. Bunga hiasan rumah, dan anak benih, dan reka bentuk moden taman menegak di rumah - semuanya memerlukan penyiraman berkualiti tinggi dan biasa.