• Cara memanjangkan umur bunga di dalam pasu

  Mengapa anda tidak boleh menyatukan bunga mawar dan bunga tulipSejambak bunga adalah sifat wajib bagi sebarang percutian, terutama pada 8 Mac. Untuk menjadikan kecantikan musim bunga bahagia untuk seks yang adil selama mungkin, TVC.RU telah menyediakan pilihan petua bagaimana menjaga bunga di dalam pasu segar.

 • Penggunaan agroperlite di negara ini

  Agroperlite terutama digunakan di pondok musim panas untuk melonggarkan tanah, memperbaiki pertukaran udara dan air di dalamnya. Bahan ini mempunyai ketahanan kimia dan mekanikal yang tinggi, mesra alam, memberikan rejim suhu yang stabil.

 • Cara menanam anak benih godetia di rumah dengan betul

  Menanam godetia tidaklah sukar bagi tukang kebun yang berpengalaman dan juga penjual bunga baru. Hampir semua orang dapat menanam bunga yang indah ini.

 • Kekwa krisan tumbuh dari biji

  Pada separuh kedua atau bahkan menjelang akhir musim panas, di banyak kebun dan tempat tidur bunga, anda dapat melihat pelbagai jenis krisan. Mungkin tidak ada penanam yang tidak menyukai bunga ini kerana sifat hiasannya yang sangat baik, dan juga sifatnya yang sederhana.

 • Quince Jepun Crimson dan Gold

  Quince Jepun Crimson and Gold (Chaenomeles x superba Crimson and Gold) Belukar yang bercabang padat setinggi 1m Ciri khasnya adalah stamen kuning terang dengan latar belakang kelopak merah gelap.

 • Hidrogel loji - aplikasi

  Hydrogel dicirikan oleh fakta bahawa ia dapat menyerap kelembapan dan mengekalkannya untuk waktu yang lama, kerana ia sering digunakan dalam florikultur dalaman dan ketika menanam anak benih.

 • Hydrangeas macrophiles: perihalan varietas, penanaman dan penjagaan, ciri penanaman, penyiraman dan pencahayaan

  Macrophila adalah hidrangea berdaun besar, yang dianggap tumbuhan yang sangat indah dan agak menakjubkan dengan palet warna yang luar biasa halus.

 • Varieti Actinidia di Siberia

  Actinidia adalah tumbuhan yang tumbuh dengan bebas di alam liar. Sebaiknya di Timur Jauh, juga terdapat di Himalaya dan China.
  Banyak spesies actinidia tumbuh di alam semula jadi.

 • Alirin B - aplikasi dalam berkebun

  Reaksi terhadap artikel mengenai penggunaan besi sulfat dalam hortikultur umumnya positif. Dilihat oleh itu, minat terhadap topik penggunaan racun kulat di kebun cukup besar.

 • Zamioculcas (Pokok dolar): tumbuh dan merawat di rumah

  Zamioculcas (aka "Dollar tree"), tumbuhan yang telah muncul dalam koleksi penanam bunga amatur baru-baru ini. Dari sekitar akhir 90-an abad yang lalu, zamioculcas mula beransur-ansur "berakar" ke dalam kehidupan kita.

 • Ciri penanaman dan pembiakan Aloe Vera di rumah dan di ladang terbuka

  Aloe Vera adalah ramuan berguna yang digunakan dalam perubatan rakyat. Daun bunga sangat cepat dimakan: ia digunakan untuk menyediakan ubat, topeng, krim dan kosmetik lain.

 • Bagaimana aloe mekar di persekitaran rumah

  Aloe adalah tanaman dalaman yang terkenal dengan sifat perubatannya. Tetapi banyak penanam tidak pernah melihat aloe mekar. Ia sangat jarang mekar sehingga kadang-kadang kerana succulent ini disebut agave..

 • Nama bunga dan cara membuat akrobatik

  Saya rasa salah satu hiasan yang paling indah dan pelbagai dalam hidup kita adalah bunga. Tidak ada percutian atau ekspresi perasaan yang lengkap tanpa bunga. Keluar dari ketidakpastian hidup kita, saya memutuskan untuk menyusun senarai bunga yang paling popular (dalam ini saya dibantu oleh tinjauan sosial di kalangan rakan-rakan, dan sudah ada 7 daripadanya =)).

 • Penggunaan ubat HB 101

  Perlindungan semula jadi untuk taman anda Di hutan dan padang rumput yang dilindungi, anda jarang menjumpai tumbuh-tumbuhan yang sakit, tetapi di kebun mereka selalu menyedihkan kita.

 • Mengapa daun anggrek bertukar menjadi hitam dan cara menghentikannya

  Bagaimana mengenali puncanyaKaedah mengenali simptom yang tidak menyenangkan ini untuk bunga adalah mudah: sudah cukup untuk memeriksa rupa dedaunan.

 • Taman Yucca: penanaman dan perawatan, foto, ciri penanaman, pembiakan

  Sekiranya anda ingin menghias dan taman pondok musim panas anda dengan cara yang asli, maka taman yucca akan membantu anda dalam hal ini.