• Ageratum: penerangan, jenis, penanaman, nuansa penjagaan

  Ageratum adalah semak berbunga abadi yang tumbuh di Timur India, di negara-negara hangat di Amerika Utara, penanam Rusia tumbuh sebagai bunga tahunan atau rumah.

 • Jenis dan jenis aglaonema dengan nama dan foto

  Kongsi artikel ini dengan rakan anda:Langgan kumpulan kami:Sebagai tanaman dalaman, aglaonema telah ditanam tidak lama dahulu. Hibrida ratu perak, dibiakkan di Amerika sekitar 60 tahun yang lalu, Maria, yang tahan terhadap suhu rendah, Abidjan, digunakan oleh penternak untuk membuat kacukan moden.

 • Epin: arahan penggunaan untuk bunga, sayur-sayuran dan pokok buah-buahan

  Epin adalah biostimulan pertumbuhan tumbuhan. Ini adalah pilihan nombor satu untuk tukang kebun domestik dan kedai bunga. Sekurang-kurangnya sekali, tetapi setiap musim panas penduduk mencuba dan menghargai alat yang sangat berkesan ini.

 • Cara merawat azalea

  Azalea adalah tanaman rumah biasa yang merupakan pokok renek malar hijau. Daunnya berbentuk ovoid dan sedikit terkulai di kedua sisi.Azalea mekar pada musim sejuk, ketika banyak tanaman sedang berehat.

 • Adakah mungkin menyimpan azalea di rumah

  Kepercayaan yang popular bukan sahaja berkaitan dengan barangan rumah atau fenomena alam, tetapi juga tumbuh-tumbuhan. Contohnya, tanda dan takhayul dikaitkan dengan bunga azalea yang popular, yang mempunyai tafsiran positif dan negatif.

 • Park rose moden blanche

  Anda menggunakan penyemak imbas yang lapuk. Ini dan laman web lain mungkin tidak dipaparkan dengan betul di atasnya.
  Anda perlu mengemas kini penyemak imbas anda atau cuba menggunakan yang lain.

 • Penggunaan hidrogel luaran untuk tanaman

  Hidrogel tumbuhan direka untuk menyerap dan mengekalkan kelembapan. Oleh kerana kualiti ini, ia digunakan untuk menanam tanaman dan anak benih dalaman. Sebelum ini, polimer hanya digunakan dalam pertanian.

 • "Actellik": arahan penggunaan dan ulasan

  "Actellik" adalah produk buatan Switzerland yang berkesan yang direka untuk memerangi serangga rumah tangga. Ini adalah penyediaan yang sangat beracun yang memusnahkan banyak perosak kecil yang terdapat di tanah terbuka dan terlindung..

 • Actinidia - sifat berguna, foto, resipi untuk digunakan

  Actinidia tergolong dalam genus liana, batangnya berkayu, dedaunan berwarna hijau kaya dengan gigi kecil, bahagian luarnya licin, dan bahagian bawah ditutup dengan daun kecil.

 • Ulasan arahan Alirin b

  Glyocladin, Alirin dan Gamair tergolong dalam rangkaian persediaan mikrobiologi yang serupa dengan Fitosporin untuk perlindungan tanaman.
  Glyocladin (Trichodermine)
  Fungisida biologi

 • Alyssum: pertumbuhan, peraturan pembiakan, ciri-ciri penjagaan di rumah, penyiraman, pemberian makanan, nasihat dan cadangan daripada pakar

  Bunga alissum adalah ahli keluarga Kubis. Terdapat kira-kira seratus spesies tumbuhan ini di dunia.

 • Aloe: varieti, ciri penanaman

  Aloe Vera, seperti rakan dalamannya, adalah agen kosmetik dan terapi yang sangat baik. Agar Aloe berkembang dengan baik, ia memerlukan tanah dengan komposisi tertentu, rejim penyiraman dan pertumbuhan yang betul.

 • Musim bunga adalah masa terbaik untuk menanam pokok epal

  Kebetulan di kebun terdapat pokok epal yang cantik dan sihat dengan buah-buahan berkualiti rendah atau memberikan hasil panen kecil. Vaksinasi akan membantu membetulkan keadaan.

 • Katil dan katil bunga

  KALENDAR KEMPENTANAMANBUNGA DAN TANAMANREKA BENTUK NEGARAPERNIAGAAN RUMAHResipi yang berguna mengenai projek itu Pasang aplikasi mudah alih Untuk kerjasama, hantar ke [email protected] Penggunaan bahan dari projek antonovsad.ru hanya dapat dilakukan dengan petunjuk sumber yang jelas dan pautan aktif Taman Antonov - laman web untuk penduduk musim panas yang bersemangat

 • Venus flytrap: penerangan, foto dan rawatan diri di rumah

  Lalat Venus adalah bunga pemangsa milik keluarga sundew dan genus Dionea, yang merangkumi hanya satu spesies yang diberikan. Dia berhutang nama ini kepada Venus, yang dianggap sebagai dewi tumbuhan dan cinta..

 • Aloe beraneka ragam, menghias taman rumah

  Aloe beraneka ragam (lat. Aloe; Rus. Nama Arennial; diterjemahkan dari bahasa Arab. "Bitter") adalah tumbuhan malar hijau yang melengkapkan bahagian dalam setiap ruang keluarga.